Xseeding - recruitment video

Afgelopen zomer zijn we begonnen met de recruitment video voor Xseeding. We hebben een breed arsenaal aan high-tech apparatuur uit de kast getrokken om het best mogelijke resultaat te krijgen.

Xseeding is een automatiseringspartner voor middelgrote ondernemingen. In advies, oplossingen en nieuwe ideeën tonen zij hun meerwaarde voor iedere onderneming. Xseeding is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen, realiseren en implementeren van internetoplossingen. Dit begint bij eenvoudige presentatiewebsites tot zeer geavanceerde automatiseringsoplossingen.

In onze video brengen we Xseeding in beeld voor de toekomstige werknemer. In een minuut tijd laten we zien wat Xseeding doet en waar ze voor staan. In deze video gingen we voor een up-tempo ambience om goed naar voren te laten komen hoe fris en dynamisch Xseeding is als werkplek. Op het moment is de video al te bekijken op het Youtube kanaal van Xseeding.

Promotiefilm voor het Erasmus MC

Het Erasmus MC is een universitair medisch centrum in Rotterdam, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het ziekenhuis is het grootste van de acht universitair medische centra van Nederland. Er werd aan ons gevraagd een promofilm te maken van Skype voor Business voor het Erasmus MC. Skype voor Business is een manier van een meeting/conversatie bijwonen via Skype en het Erasmus MC gaat daar gebruik van maken.

Wij hebben acteur Christiaan van der Wal in de film als dokter neergezet. Hij zal laten zien hoe de dag verloopt zonder Skype for Business en met Skype for Business. Van een haastige, stressvolle dag, tempo maken om snel de meeting te kunnen bijwonen naar een rustige en makkelijke dag achter het bureau. Bij deze film hebben we goed gelet op de kleuren en het licht. Dat zorgde voor prachtige beelden die zijn geschoten in de mooie witte en lichte kamers in het ziekenhuis.

Kijk hier de film. Kijk ook de Behind the Scenes.

Translas Corporate Film

Wij hebben een corporate film gemaakt voor Translas. Translas is Nederlands enige fabrikant van lastoortsen met ruim 50 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van producten voor het lasproces. Translas brengt haar producten onder de merknamen Translas en 4CE Force via een selectief dealernetwerk in meer dan 40 landen op de markt.

We hebben deze film gemaakt met de DJI Ronin en de FS700. Hierdoor kunnen we strakke slow motion beelden maken. Voor deze film hebben we bij de Meyer Werft in Duitsland gefilmd.

De Meyer Werft is een Duitse scheepswerf in Papenburg (Emsland), aan de Eems. Het heeft scheepswerven in Rostock en sinds medio 2014 ook in het Finse Turku. De Meyer Werft werd in 1795 opgericht en is nu in bezit van de zesde generatie van de familie Meyer. Sinds 1997 maakt Meyer Werft onderdeel uit van de Meyer Neptun Group, samen met de Neptun Werft uit Rostock.

Bekijk de film hier

Valvoline film met DJI Ronin

Valvoline, een globale motorolie producent, heeft Dockview gevraagd om een productfilm te maken. Het gaat hier om Durabus, een autobus fabrikant in Slovenië. Zij vertellen hier over het gebruik van Tectyl, een product tegen corrosie.

Op locatie in Maribor, Slovenie, hebben we met de DJI Ronin prachtige beelden kunnen schieten.

Er is gekozen voor een rustige, beetje industriële sfeer. Dit pas bij de uitstraling van Valvoline. Zo geven de beelden de juiste ondersteuning bij het verhaal en de setting.

De film is hier te bekijken.

5 manieren voor muziek onder je bedrijfsfilm

Onder (bijna) iedere bedrijfsfilm zit muziek. Nu zijn er verschillende soorten muziek om er onder te plaatsen. Kosten hiervan kunnen variëren van gratis tot duizenden euro’s. Wij gaan hier de verschillende mogelijkheden af en bespreken de voor- en nadelen.

1. Gratis rechtenvrije muziek

Er zijn verschillende sites die gratis muziek aanbieden om te gebruiken. Dikwijls hoef je niet eens de bron te vermelden. Voorbeelden zijn http://www.bensound.com/. http://freemusicarchive.org/ Nadeel is wel dat deze muziek vaak niet al te hoge productie-kwaliteit heeft.

2. Betaalde rechtenvrije muziek

AudioMicro.com; audiojungle.net; pond5.com. Dit zijn slechts een paar sites waar rechtenvrije muziek te vinden is. De kwaliteit hiervan kan verschillen van filmisch tot flauwe computerdeuntjes. Prijzen verschillen vaak van een paar tientjes tot honderden euro’s.

3. Betaalde muziek met royalties

Dit is muziek die vaak door componisten of muziekproducenten worden verkocht voor gebruik. Kosten lopen hier vaan in per 30 seconden gebruik, en variëren per medium. Makers zijn immediate music. X-Ray dog en Two Steps from Hell.

4. Betaalde muziek uit hit-repertoire.

Dit is muziek die algemeen bekend is, muziek die je bijvoorbeeld in de top 2000 zult vinden of van bekende artiesten. Via Buma/Stemra dient hier vaak een licentie voor te worden aangeschaft.

5. Op maat gecomponeerde muziek.

Naar onze mening de beste - maar vaak ook de duurste - manier om muziek onder een film te krijgen is het op maat te laten componeren.

Pagina 1 van 3  >  >>