Sonic Voyage

Sonic Voyage is een Rotterdams filmbedrijf met een hoog Hollywood gehalte. We houden van de Amerikaanse aanpak; producties die emotie oproepen bij de kijker en impact hebben met special effects. Tegenwoordig is uw bedrijfsfilm immers het visitekaartje van uw bedrijf! Daarom brengt Sonic Voyage uw bedrijf, product of evenement op een duidelijke manier in beeld met een pakkende video of presentatie.

Wij hebben een sterke focus op bedrijven die actief zijn in en rond het Rotterdamse Havengebied. Onze passie voor het vak en de liefde voor de Rotterdamse Haven en haar industriële werkmentaliteit hebben geleid tot mooie samenwerkingen met bedrijven uit de maritieme en industriële sector. De kennis en ervaring die wij hebben inmiddels opgedaan maken ons de ideale partner binnen deze branche.

Wie?

Het team van Sonic Voyage bestaat uit Miguel Rewinkel en Pepijn Stribos aangevuld met een klein vast team en freelance technici. Wij zijn Rotterdammers en we hebben dan ook een `niet lullen maar poetsen´ mentaliteit. Er zijn al saaie powerpoints en bedrijfsfilms genoeg. Dus als wij iets doen, dan maken we het om die reden met spektakel. We bouwen effecten in die niemand bedenkt of snel kan maken. Wij kunnen dat wel omdat we ons uit passie hebben verdiept in special effects.

We werken voor bedrijven en brengen deze in beeld. Ook een product kan in beeld worden gebracht. Dit heeft tot op heden geresulteerd in indrukwekkende video's, visuals, animaties en films voor diverse bedrijven en merken.