Sonic Voyage
Over ons
Over ons

Wie we zijn

We werken al meer dan 10 jaar met passie en betrokkenheid aan de creatie van pakkende video's en animaties. Wij zijn Rotterdammers en we hebben dan ook een `niet lullen maar poetsen´ mentaliteit. Dit heeft tot op heden geresulteerd in indrukwekkende video's, visuals, animaties en films voor diverse bedrijven en merken.
Werkwijze
Werkwijze

Handen uit de mouwen.

Onze werkwijze is helder: intakegesprek, creatieve brainstormsessie en invulling van het script, presentatie inclusief offerte en na akkoord gaan we aan de slag. Handen uit de mouwen en mooi werk maken. Zo doen we dat.
Mogelijkheden
Samenwerkingen
Samenwerkingen

Samen bereik je meer.

We werken graag samen met onze klanten. Desgewenst kunt u er naast komen zitten om te zien hoe dat gaat of om mee te beslissen wat wanneer naar voren komt. We zijn daar niet zo moeilijk in en hebben ervaren dat klanten dit een prettige manier van werken vinden.

Tevens hebben we vaste samenwerking overeenkomsten met verschillende partijen. Vertrouwen is voor ons de bodem van een goede samenwerking, en als de bodem goed is, kan er veel moois uit voortbloeien!

Locatie
Locatie

Mooiste stukje Rotterdam

Wij zijn gevestigd in Rotterdam Delfshaven. Recht aan een eeuwenoude haven met een fantastisch uitzicht op een oude molen. We hebben hier een eigen, vrijstaand kantoor waar we heerlijk met ons team kunnen werken om zo inspirerend mogelijke producten voor onze klanten neer te zetten.
Contact
  • Over ons
  • Werkwijze
  • Samenwerkingen
  • Locatie
leer ons kennen

Het Team

Updates

Wat doen we zoal?